Over ons

uitvaartvergelijk.net is in 2017 ontwikkeld door e-xcellence te ‘s-Hertogenbosch. Heeft u een vraag en wilt u in contact komen met ons? Vul dan het contactformulier in op de contactpagina.

Premieberekening

Voor het berekenen van de premies voor deze uitvaartverzekeringen maken wij gebruik van ijkgegevens. Dat wil zeggen dat wij gegevens invullen die gebaseerd zijn op een gemiddelde Nederlander. De ijkgegevens die wij gebruikt hebben zijn de volgende:

  • Geslacht: Man
  • Geboortedatum: 01-01-1979
  • Verzekerd bedrag: € 8.000,-
  • Premiebetaling: Zo lang mogelijk
  • Uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden, kiezen wij voor crematie
 Let op: Onze vergelijking is gebaseerd op ijkgegevens, de premie die u betaald is gebaseerd op uw persoonlijke situatie en kan hier dus van afwijken

Hoe wij verdienen

Wij bieden de informatie op onze vergelijkingswebsite gratis aan. Het kost tijd en geld om de website op te zetten, te onderhouden en zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Wij vinden het erg belangrijk dat onze informatie up-to-date is en de website voldoet aan alle eisen van deze tijd.

Als u een verzekering afsluit, dan krijgen wij hiervoor bij sommige verzekeraars een bedrag van de desbetreffende verzekeraar. De meting en betaling van deze vergoeding loopt meestal via een affiliate netwerk.

Uitvaartvergelijk.net maakt een onafhankelijke vergelijking van uitvaartverzekeringen, de vergoedingen die verzekeraars bieden hebben geen invloed op de objectiviteit van onze vergelijking.